Monday, April 16, 2007

Life is not easy

Dah lama gak aku tak menjenguk blog sendiri. Bz? Lebih kurang la. Jadi fulltime house wife cum full time student. Mmg menguji kepandaian mengurus masa. Buat masa ni, aku baru je lepas marathon. Final exam, assignment, keje freelance aku, final project, wat website, jaga anak, layan suami, urus rumah, errr.... apa lagi ek? hmmm... tu je la yg teringat takat ni.
Mmg jenuh juga. Rasa tak terkejar sumanya. Skrg aku dalam final sem. Insyaallah, aku akan start praktikal kat library UiTM Shah Alam. at the same time ada satu lg kelas haru biru aku which is every thursday and friday from 5 pm to 9.30 pm. perghhh.. ni pun satu kes naya gak.
Apa pun, yg dpt aku simpulkan, pengurusan masa adalah perkara yg paling penting. BETUL! mmg penting. Kalu tak penting, tak le Allah bersumpah demi masa! tertinggal masa, maka rugi la kita. Jadi, kalau ada sesapa yg berniat nak p kursus pengurusan masa tu, dipersilakanlah. Cuma, dah p kursus nanti, jgn lupa plak balik tu, praktis la ye! nanti wat rugi duit je. dah la rugi duit bayo kursus. Rugi masa lagi sebab p kursus.
There was an error in this gadget