Monday, June 23, 2008

Lamanya aku terhenti...

Sebulan dah kot ek aku tak menulis. Bukan takde yang menarik. Cumanya, aku agak sibuk dan rasa malas nak menempel kat depan pc ni. La ni, kepala tengah sibuk pk pasal nak start biz online. Walaupun aku masih belum lari lagi dari bidang perguruan, minat nak buka online biz masih tertanam. Aku masih nak cari kesempatan untuk wat website yang boleh jual kad-kad kawin, printing stuffs, women and baby products and so on. Bila la agaknya masa itu akan dapat kucari?

++++++++++++

Maaf aku layarkan pada Wak Ijahar kerana tak berkesempatan nak berkunjung di hari perkahwinanmu....Iskkk...iskkk... Wish to go. Tapi malangnya tak berkesempatan. Jeles je aku tgk Cik Ly and the geng sampai kat sana. (blh klik kat blog Cik Li.) Apapun, tahniah. Ada kesempatan, nanti aku berkunjung ke Kino. Jumpa ko. And bagi adiah kalu masa tu aku kaya la. Heheheh.... Gaji aku tertunggak tiga bulan lebih. Tak dapat lagi ni. Moga-moga bulan ni boleh clear.
There was an error in this gadget