Friday, August 13, 2010

Bengang? Geram?

Aku baru je balik dari hantar kawan yang kurang sihat. Terus masuk ke kelas. Bila masuk kelas dalam keadaan blur ni, memang meraba-raba rasanya. Bila ada tugasan dalam kelas, aku terus buat dan tunjuk pada pensyarah. Tapi tetiba rasa geram dan bengang bila dia kata aku copy and paste... Wah... Excuse me! Copy and paste??? Aku dah beria buat dan keluarkan idea mengarang berdasarkan pada nota yang diberi, and she simply said I copied and pasted? ooo.... ko tak geram ke??? Me? Copy and paste?

Lepas tu bila aku betulkan ikut point yang dia suruh, dia kata jawapan tak sesuai dan salah.... Mood aku tiba-tiba hilang...

No comments:

There was an error in this gadget