Tuesday, December 30, 2008

Wedding Farahdhiya

Memang headline dia pelik skit. Kalu nak dibandingkan dengan gambar yang aku amik. Anyway, camni ceritanya. Aku and adik aku, Fizah p ke majlis perkahwinan ex-housemate merangkap cik Farah yang gila-gila. Hehehe.... Sampai ke restoran tu pukul 3.40. Jadi kami terus la pi makan dulu. Al-maklum la. Aku and hubby tak lunch lagi. Jadinya, disebabkan nasi briyani dan lauk-pauknya memang sedap, aku pun dok tambah dua kali hingga masa melangkaui pukul 4.10. Since majlis pun tamat kul 4, kami pun beransur pergi. Kononnya nak amik gambo la dengan Puan Farah dan Azhar. Tup...tup... dia dah hilang ke lokasi penggambaran. Maka, takde la dapat aku bergambo dengan Farah. Comey dia aritu. Serba putih. Azhar pun nampak segak. Hmmm... Raja sehari la katakan.... Balik dari majlis tu, kami singgah kat Putrajaya. Saja jalan-jalan.
Zuhaira dan ayahnya, Azam. Ni gaya lepas tukar baju sebab muntah. Yang ni masa lepas makan kat majlis kenduri Puan Farahdhiya Husna Zakaria. Heee... dah puan dah dia ek.


My little princess, Cik Iman Maisarah. Ni la gaun yang baru beli. Susah sungguh nak cari gaun untuk dia sebabnya kalu beli yang untuk umur 1-2 tahun, singkat paras lutut. Kalu yang 3 -4 tahun lak, labuh na sampai boleh jadi MDKL la pulak. Tu yang anak aku ni dah lama sangat tak pakai gaun.


Sarah dan suami aku, Nizamuddin. Dah lama tak pi kenduri kawin pakai baju sedondon. Ni sebab aku dah takde saiz baju yang boleh dipakai. Baby dalam perut makin besar. Tadi dah menjangkau 2.8 kg. Sedangkan minggu lepas baru 2.2. Bia bena!!!



Fizah, Zuhaira, Sarah and aku. Nampak gayanya, 27hb tu la hari terakhir aku pakai jubah ni sebab memang dah sendat bila tiba kat perut. Hehehe.... tapi aku tibai gak. Saja je la pakai tudung yang aku labuhkan sampai ke perut supaya tak nampak sangat kesendatannya.

No comments:

There was an error in this gadget