Tuesday, September 15, 2009

Penghujung Ramadhan

Lama dah tak jengok and update blog ni. Sibuk dengan macam2 kerja. terutamanya dok edit buku baru. Dengan anak2 lagi, kerja sekolah yang tak pernah siap.... rasa maam takde masa unuk diri sendiri berhat dan bersantai. Sekejap sangat rasanya. La ni, dah tinggal 4 5 hari je lagi Ramadhan nak berlalu. Rasanya aku masih belum cukup pandai untuk mengambil peluang bulan sejuta rahmat ni bagi mengisi ruang-ruang kosong dalam hidup aku. Tapi waktu2 yang terakhir ni, aku nak cuba sedaya mungkin. Tahun depan entahkn dapat aku jumpa lagi bulan penuh keberkatan dan bulan pesta ibadah ni. huhu....

1 comment:

fuzidss said...

this year kg Hanim ya. Balik Muar bila? Hope to c you there.

There was an error in this gadget