Tuesday, May 19, 2009

Joomla

Dah dekat 3 tahun aku tamat masters aku. Masa tu tak terpk pun nk guna Joomla ke, Mambo ke (Content Management System) utk wat website. Tp la ni baru la aku terpkio. Masuk arini dah dua minggu lebih aku cuba usahakan utk guna Joomla. Malangnya, aku stuck kat setting. Masa wat configuration tu, bila aku setup password, kuar error. Bila aku tak mskkan password, baru blh jln. tp, masalah timbul bila aku nak login as admin, takleh sebab aku tak set up password. Cmna ek? Ada sapa pakar CMS ni? Especially Joomla... Aku dah naik geram je hari2 ni. Dah dekat 4 bln sekolah, Website tak update2 lagi nih. Heeee.....

No comments:

There was an error in this gadget