Thursday, May 14, 2009

Spots the different

Dah lama juga tak berkesempatan nak check emel. Disebabkan streamyx aku kena suspend, plus sibuk dgn tugas kat rumah dan keje sekolah, aku tak dpt cek bebeno sgt. Arini, aku anto dua2 Iman ke rumah pengasuh sebab nak tgk web sekolah, nak print rancangan mengajar dan buat apa2 yg patut. Tadi, baru la sempat buka satu emel. Cik Ly yang kirim ke aku. Aku pun bukak ler. Curious nak tau what are the differences, aku pun download attachment and buka. Puas aku renung gambo tu.... Tak nampak la apa bezanya. So, aku pun klik..... MAK OIHH!!! kering darah weh! Gambo antu kuar... Kelam-kabut aku nak tutup. Pastu prompt lak satu ayat tanya nak save ke tak. Cesh!!!... Kena gak tgk gambo tu yg tgh ketawa berdekah2. Kurang asam ko Cik Ly!!!

No comments:

There was an error in this gadget