Monday, December 28, 2009

Doa





Syaza has started her new skill. Doa. hehehe.... Semalam lepas mama solat, Syaza and Sarah dtg dekat mama. Mama ajak Syaza dan Sarah doa sekali. Sarah mmg dah mahir aminkan doa. Syaza yang mama perasan, tiap kali nak makan, bila abah mula tadah tangan, Syaza pun ikut sama dan sapu kat mulut bila dah selesai. hikhik... nampak cute je. Moga2 ini perkembangan yang baik dan berterusan. Mama yakin, anak2 mama yang mama susukan secara eksklusif dengan susu ibu (tak campur pape tau for first six months!) akan jadi anak yang sangat bijak ikut landasan syariah. Amin.

No comments:

There was an error in this gadget