Thursday, May 06, 2010

Medela Freestyle

First time tengok, aku asyik tersasul je sebut Lifestyle.... hehehe... Anyway, I got it at last. Tak sempat lagi nak ambil gambar. Nanti aku muat naik. Memang tak sabar nak cuba perah susu guna Medela Freestyle. Mentalahan susu dah makin berkurangan. Harap-harapnya dengan adanya Medela Freestyle ni, aku boleh susun jadual mengepam yang lebih kerap sebab ia guna kuasa elektrik atau bateri dan bukan guna tangan seperti yang aku buat sekarang (currently I use Avent manual pump). Huhu... tak sabar nak balik dan cuci untuk digunakan. lalalala.... :D

4 comments:

mama_alifsarah said...

hihi.. mona pun dak prepare medela freestyle untuk baby ni... tak sabor gak nak pakai.. sarah baru jer weaning genap 2 tahun setengah ... tu pun jenuh pujuk... ye la.. dah 7 bulan ni dah start nak simpan untuk baby plak... nak try exclusive sampai 2 yrrs plak :D InsyaAllah

nizamsaidon said...

mau x hapy nyer. Smpaikn hubby dia pun,dia lupa tgk mlm tu. Jenuh belek2 medela dia tu. Well, moga jd ibu susuan yg solehah. Hehehe..
Ummwaahh...

Mama Iman said...

hehe... tu la mona. dh lama pakai avent manual. sakit tangan mengepam. bila dh ada freestyle ni, aku rasa excited nk mengepam n simpan stok bebyk...

nizamsaidon: sorry la yang... mlm tu sebab telan ubat selesema. terus jalan. hehehhe....

noorulaz said...

Salam kenalan.. jemput ziarah ke blog saya..

There was an error in this gadget