Wednesday, March 03, 2010

Apa kena la...


Banyak kali dah aku cuba untuk isi borang DPLI ni. Dari Google Chrome, tuka ke IE, pun tak boleh juga. Kenapa la agaknya ek. Dia keluar nota ni

'Maaf. Maklumat anda tidak berjaya dimasukkan dalam pangkalan data. Anda perlu Login semula'.

Nak report masalah ni, tak tau nak report kat sapa sebab takde nombor yang boleh dihubungi. Kalau nak ignore je, tak blh pulak sebab dah bayar RM20.60. Kalau takat RM1.00 tu, aku blh gak pejam mata.... Heee... geramnya!!!

Dah la nak ambil bungkusan kat Pejabat Pos tadi, bungkusannya tak sampai lagi. Huhu.... geram lagi...!!!

Ntah kenapa hari ni, aku tulis blog boleh lak keluar garis-garis ni. Tak jumpa macamana cara nak turn off the line. So.... hmmm.... Tak tenang aku hari ni....

No comments:

There was an error in this gadget