Wednesday, March 10, 2010

Takde rezeki

Bila check nama kat panggilan untuk MTest, dukacita la juga. Memang aku mengharapkan untuk jadi guru tetap. Tapi, kalau memang takde rezeki, nak buat macamana. Mungkin tahun ni lebih ketat pengambilannya. First time cuba dulu, terus dapat masuk. Cuma rezeki takde, terpaksa tolak sebab tunggu due Syaza masa tu. Second time applied, suma setakat dapat MTest je. Third time ni, hapa pun tarak... hehehe.... sedih juga. Tapi.... takde sapa nak pujuk pun. Pujuk la diri sendiri.... Makan dan telan la sendiri..... :(

2 comments:

ijad said...

rezeki ada di mana-mana

Mama Iman said...

Ye... sgt betul tu ijad... tengah pk preparation utk thn dpn... :)

There was an error in this gadget