Wednesday, October 12, 2011

Solat dan Tempang

Hari ni tak nak cerita panjang-panjang. Cuma nak letak gambar anak-anak mama yang kadang-kadang rajin solat tanpa disuruh. Kak long dan Kak Ngah minta telekung dan sejadah. Lepas tu solat sama-sama. Seronok mama tengok. hehehe... alhamdulillah...





Yang ni pula, gambar Tempang. Published sebagai memenuhi permintaan Kak Amiiza. Kaki kanan depan dia yang dah kudung tu masih berbalut. Belum sempat bawa ke klinik untuk diganti pembalutnya. Insyaallah, hari ni kot. Tempang sihat. Cuma ubat cacing dia yang dibeli tempoh hari hilang. Huhuhu... Mahal tu... Mana entah perginya. Jenuh cari tapi tak jumpa. 





Ni pula lagak Kak Ngah yang tengah tidur sebelah Mak Tok dan satu lagi yang tengah seronok naik mainan tu. Sebelum ni, tak nak letak duit syiling. Kalau nak dia cepat turun dari mainan sebegini, mama akan ugut untuk letak duit syiling. Bergegas Kak Long dan Kak Ngah turun. Tapi sekarang dah berani pula duduk atas mainan bergoyang ni. Hahaha... dah tak ada idea untuk mama dan abah suruh cepat turun melainkan masuk duit kat dalam situ and you guys play sampai penat. Huhuhu....



No comments:

There was an error in this gadget